torsdag den 10. maj 2012

Nammenam for nogle lækre jordbærmuffins!

Jeg har fået rigtigt meget posetivt response på opskriften på browniemuffinsne, så tænkte at i da også lige skal have en på jordbærmuffins.
De er bare super nemme at lave!

(jeg nåede desværre ikke at tage et billede med topping på, så i må nøjes med dette)




Her er hvad du skal bruge (ca. 20 - 24 stk):
50 g blødt smør
150 g sukker
1 æg str. M/L
125 g hvedemel
1 tsk. Ægte Bourbon vanillesukker
1 ½ tsk.  Bagepulver
1 ¼ dl mælk
250 g jordbær i små tern

Topping:
200 g flormelis
80 g blødt smør i tern
125 g flødeost (fx Philadelphia eller mascarpone)
3 digestive kiks
250 g jordbær i skiver


Sådan gør du:

Pisk smør og sukker sammen i en skål.
Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn.
Sigt mel, vanillesukker og bagepulver i æggemassen og rør det i sammen med mælken. Fyld muffinformene halvt op med dej og drys jordbærternene ned oven i dejen.
Bag kagerne i 20-25 minutter ved 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

Afkøl kagerne på en bagerist.

Creamcheese frosting:

Pisk flormelis, smør og flødeost sammen med en håndmixer.
Pisk i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frostingen.

Smør kagerne med creamcheese frosting, drys med knuste digestive kiks og pynt med jordbærskiver.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar