Jeg har fået rigtigt meget posetivt response på opskriften på browniemuffinsne, så tænkte at i da også lige skal have en på jordbærmuffins.
De er bare super nemme at lave!
(jeg nåede desværre ikke at tage et billede med topping på, så i må nøjes med dette)
Her er hvad du skal bruge (ca. 20 - 24 stk):
50 g blødt smør
150 g
sukker
1 æg str. M/L
125 g hvedemel
1 tsk. Ægte Bourbon
vanillesukker
1 ½ tsk. Bagepulver
1 ¼ dl mælk
250 g jordbær
i små tern
Topping:
200 g flormelis
80 g blødt smør i tern
125
g flødeost (fx Philadelphia eller mascarpone)
3 digestive kiks
250 g
jordbær i
skiver
Sådan gør du:
Pisk
smør og sukker sammen i en skål.
Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn.
Sigt mel, vanillesukker og bagepulver i æggemassen og rør det i sammen med
mælken. Fyld muffinformene halvt op med dej og drys jordbærternene ned oven i
dejen.
Bag kagerne i 20-25 minutter ved 180° C varmluft eller 200° C
traditionel varme.
Afkøl kagerne på en bagerist.
Creamcheese
frosting:
Pisk flormelis, smør og flødeost sammen med en håndmixer.
Pisk i 5
minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frostingen.
Smør kagerne
med creamcheese frosting, drys med knuste digestive kiks og pynt med
jordbærskiver.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar